Skip to main content

Nasty Podmate ejuice 10ml 14mg nikotin

Nasty Juice Lanserar PodMate 14mg

Nasty Juice, en framstående aktör inom e-juiceindustrin, har återigen överträffat förväntningarna genom att lansera sin senaste serie e-juicer känd som ”Pod Mate.” Denna banbrytande serie gör sitt intåg på den svenska marknaden och har redan skapat en våg av spänning bland vaping-entusiaster. Med en imponerande styrka på 14 mg nikotinsalt och en praktisk förpackning i 10 ml flaskor, tar Pod Mate från Nasty Juice vapingupplevelsen till nya höjder. Låt oss utforska de olika aspekterna av denna spännande nya serie i detalj.

Historien bakom Pod Mate:

Nasty Juice har länge varit känd för sina djärva och innovativa smakkombinationer, och Pod Mate är inget undantag. Denna serie har utformats särskilt för användning i pod-system, vilket ger användarna en praktisk och effektiv lösning för sina vapingbehov. Med överflöd av erfarenhet och en passion för att erbjuda högkvalitativa produkter till sina kunder, har Nasty Juice skapat Pod Mate för att sätta en ny standard inom e-juiceindustrin. Smakerna är baserade på deras välkända engångs vapes Nasty Fix. Det är inte exakt samma smaker som i Nasty Fix Vapes, men det spinner vidare på att många söker få samma sam i sin vanliga vape som de har i sina engångsvapes.

Nasty-Podmate-Salt-Red-Apple-10-ml-14-mg-Nikotinsalt

Smaker i Pod Mate-serien:

 1. Mango Ice: En tropisk explosion av saftig mango kombinerad med subtila toner av söta frukter.
 2. Grape & Mixed Berries: En vild blandning av färska bär i harmoni med en svalkande kylningseffekt. Grape & Mixed Berries har även en tydlig smak av grape frukt.
 3. Caramel Cream Cookies: En kaksmak med lager av len karamell med en gräddig söt kaka.
 4. Red Apple: En häpnadsväckande kombination av söta röda äpplen, både saftiga och syrliga. Red Apple ger en symfoni av äppelsmaker som påminner dig om smaken från många engångsvapes.
 5. Peach Lemonade: En svalkande fusion av persikolemonad med en uppfriskande isig touch.
 6. Vanilla Cuban: En sofistikerad och klassisk tobakssmak som tilltalar dem som uppskattar den autentiska känslan av cigarrer med vaniljsmak.
 7. Red Rage: En klassisk smak av ernergidryck med cooling.
 8. Lychee : Ytterligare en smak inspirerad av engångs vapes, nämligen litchi frukt men lite kylning.
 9. Blue Raspberry Bubblegum: En smak av iskalla blå hallon mixat i ett sött bubbelgum,
 10. Watermelon Ice: Inspirationen är hämtad från deras Watermelon Ice engångs vape från serien Nasty Fix.
 11. Strawberry & Kiwi: En smak som ofta återfinns bland engångspoddar, kiwi och jordgubbar med låg ice.
 12. Menthol Tobacco: En klassisk tobakssmak med menthol.

Förpackning och presentation:

Pod Mate-serien från Nasty Juice presenteras i stilrena och användarvänliga 10 ml flaskor. Den kompakta storleken gör dem lätta att bära med sig, vilket passar perfekt för vapers som är på språng. Varje flaska är elegant märkt med den distinkta Nasty Juice-logotypen och färgkodad för att enkelt skilja smakerna åt. Den tydliga etiketten ger också användaren information om nikotinstyrkan och övriga relevanta detaljer.

Nikotinsaltstyrka och hälsopåverkan:

Pod Mate-serien levereras med en nikotinsaltstyrka på 14 mg. Denna styrka är idealisk för dem som söker en mer påtaglig nikotinkick jämfört med traditionell e-juice. Nikotinsaltet ger en jämn och tillfredsställande upplevelse utan den hårda halsreturen, vilket ger användarna möjlighet att njuta av sin vaping utan onödigt obehag.

Det är viktigt att påpeka att vaping inte är riskfritt, och nikotin är en beroendeframkallande substans. Det rekommenderas att endast vuxna som redan är rökare eller tidigare rökare överväger att använda e-juice med nikotin.

För miljömedvetna användare:

Nasty Juice har också tagit hänsyn till miljöpåverkan genom att erbjuda en förpackning som är lämplig för återvinning. Flaskorna är tillverkade med miljövänligt material för att minska den totala plastanvändningen. Detta är ett positivt steg mot att göra vapingindustrin mer hållbar och ansvarsfull.

Slutsats:

Pod Mate-serien från Nasty Juice är en spännande tillskott till den svenska vapingmarknaden. Med en välbalanserad kombination av smaker, användarvänlig förpackning och hänsyn till miljön är denna serie säker på att tilltala ett brett spektrum av vapers. Oavsett om du föredrar fruktiga, kylda eller klassiska smaker erbjuder Pod Mate något för alla.

Här kan du köpa Nasty Juice online hos iSmokeKing.se

Leave a Reply